top logo

Amizade FM is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Amizade FM broadcasts to the greater Brazil area and beyond.

Amizade FM official website address is www.radioamizadefm.com

Miqesi FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Miqesi FM ]