top logo

Amerikë 90 Valle radion tuaj të internetit, ku vetëm luan të viteve '90 të mira Eurodance njohur si “Duart lart”. Programi ynë muzika është e madhe dhe shumë intensive, por specializuar Dance-së 90, Linja kryesisht tradicional i duarve Vërtetë UP.

Amerika Dance viteve '90 adresa faqen zyrtare është americadance90.com.br

Amerika Dance viteve '90
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : Amerika Dance viteve '90 ]