Alcantil FM 87.9

Info koment Stacione raport

Alcantil FM 87.9 gjithashtu luan me cilësi të mirë muzikë parti, por këtu është një dallim në mes kësaj radio tyre dhe një tjetër. Alcantil FM 87.9 luan lloje të ndryshme të nxehta këngëve posaçërisht nga 70 dhe epokën muzikore 80-. Be with Alcantil FM 87.9 dhe ju do të jetë në gjendje të gëzojnë këngët më të nxehta të dekadave në një mënyrë shumë zbavitëse.
Alcantil FM 87.9 Adresa zyrtare e internetit është www.asabranca87.blogspot.com.br

Vend: Brazil

Zhanret: / /

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations