top logo

89 FM Një Radio Rock është një radio bazuar muzikës rok pastër e Brazilit. Ato janë të njohura për programmings e tyre në muzikë Rock nga zhanër rok Ndërkombëtar bazuar udhë muzikore si dhe popullor braziliane muzikës rok. Muzikë Brazilian Rock ka një vend të veçantë në programet e muzikës rok e 89 FM Një Radio Rock.
89 FM Një Radio Rock adresa faqen zyrtare është www.radiorock.com.br

89 FM Një Radio Rock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Brazil : 89 FM Një Radio Rock ]