102 Me shije frute

Info koment Stacione raport

Radio Nativity Fruity LTDA (102.9 FM). është një transmetues me seli në Frutal dhe sinjal që arrin rreth 40 qytete në Minas Gerais dhe Sao Paulo.

102 Frutal adresa zyrtare e internetit është www.102frutal.com.br

Vend: Brazil

loading...

Brazil Radio Stations

Popular Stations