ZOS Radio 107

Info koment Stacione raport

By covering most of the genres an online radio that intends to entertain their listeners should cover and at the same time also broadcasting the biggest hits around the world ZOS Radio 107 po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.
ZOS Radio 107 Adresa zyrtare e internetit është www.zosradio.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations