Stjep- Koviç Brcko

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve Stjepkovica Brcko transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Stjepkovica Brcko ka të qartë tani në një pozicion shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Stjepkovica Brcko adresa website zyrtar është www.radio-stjepkovica.eu

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations