Tinguj Q LARTË

Info koment Stacione raport

SOUNDSET Q VISOKO provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

SOUNDSET Q VISOKO SOUNDSET Q VISOKO official website address is www.soundset.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations