Skala Radio

Info koment Stacione raport
Skala Radio broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Skala Radio brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Skala Radio official website address is skalaradio.net

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations