Radio Vucilovac

Info koment Stacione raport

Aktualisht Radio Vucilovac është bërë një nga më të suksesshëm radio internet-së në qytetin e tyre. Në mënyrë që të programeve të mira të kujdesem që kryesisht përqendrohet në çështje të ndryshme programimi si prirje, Stili dhe dhe i muzikës së dëgjuesve të tyre lokale. Kjo është arsyeja pse Radio Vucilovac është bërë një nga radio kryesor tani.
Radio Vucilovac adresa website zyrtar është www.rvradio.de.rs

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: / /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations