Radio Vitez

Info koment Stacione raport

Radio Vitez is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Vitez broadcasts to the greater Bosnian area and beyond. Radio Vitez provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.

Radio Vitez official website address is www.radiovitez.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations