Radio Vesta

Info koment Stacione raport
Radio Vesta yjet gazetareske e qiellit për ju çdo ditë nga mëngjesi herët përgatitur lajme të reja dhe ngjarjet aktuale nga bota e muzikës, kulturë, film, sport!! Sakrifica e tyre se nuk kanë fund, atje janë vendet më të rrezikshme në qytet, çdo gjë që ju nuk do të kandidojë më pjesë e tua lajme freshest dhe të përgatitur deliciously. Radio Vesta fun – redaktor muzikë John dhe DJ Soul kanë një detyrë të vështirë për të formësuar qëndrimin tuaj ndaj modelit tuaj, dhe muzikë shkëlqyer urbane dhe teke e fundit. Adresa e Radio website zyrtar Vesta është www.vestaradio.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations