Radio Velika Kladusa

Info koment Stacione raport

Radio Velika Kladusa është një stacion radio live online transmetimin nga Velika Kladusa, Bosnja. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur lartë 40 dhe muzika pop. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio Velika Kladusa është www.radiovkladusa.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: / /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations