Radio USK

Info koment Stacione raport
Radio USK është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Bihac, Bosnja. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur lartë 40 dhe muzika pop. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio USK është www.rtvusk.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: / /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations