Radio Tomislavgrad

Info koment Stacione raport
Transmeton Radio Tomislavgrad dy Tomislavgrad, Bosnja dhe Hercegovina dhe muzikës ndërkombëtare që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Although their main genre of choice is Folk they don’t have any problem playing Variety songs. Vizioni Radio Tomislavgrad kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Tomislavgrad, Bosnia and Herzegovina have its own beautiful tradition of music and culture Radio Tomislavgrad most of the time try to play songs and arrange programs that are gonna represent its own tradition of music and culture.
Radio Tomislavgrad adresa faqen zyrtare është www.radiotg.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations