Radio Todorovo

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Because of this Radio Todorovo has a daily listeners number of their own. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Radio Todorovo official website address is www.radiotodorovo.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations