Radio TNT Travnik

Info koment Stacione raport

Një shumë e luajnë dhe të flasim pak, dhe kur flasim atëherë ne e dimë të gjithë se çfarë po ndodh rreth jush dhe çfarë është e rëndësishme. Kjo është arsyeja pse ne e mori në makinë, në punë, në shtëpi, në gatishmëri, duke pritur radhë në bankë,... Ne jemi gjithmonë aty rreth jush dhe ju lejojnë të mirë përzierje muzikë!

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.tntradio.ba/tnt-radio-travnik

Email: info@tnt.ba

FaceBook: BiHRadioTNT

Cicëroj: @radio_tnt

Instagram: radio_tnt

Gjuhe: Bosnian

Numri i kontaktit: +387 62 553 222

Adresë: Gaj 18, Meadow

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations