top logo
Radiotelevizioni Slobomir është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Bosnja dhe Herbz. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur afrikane Muzikë, Hip Hop, Reggae rreth orën. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online.
Faqja zyrtare e Radio Televizija Slobomir është www.rtvslobomir.com
Radiotelevizioni Slobomir
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radiotelevizioni Slobomir ]