Radio Slon

Info koment Stacione raport

Radio Slon është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Banja Luka, Bosnja. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur Pop, Lajme dhe Diskuto rreth orën. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio Slon është www.radioslon.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations