Radio Skala

Info koment Stacione raport

Radio Skala është një stacion radio live online transmetimin nga Ugljevik, Bosnja. Kjo radio luan stacion pop dhe muzikë valle dhe shumë popullor në këtë vend. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio Skala është www.skalaradio.net

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations