Radio Shiroki Brijeg

Info koment Stacione raport

Radio Shiroki Brijeg u themelua në prill të vitit 10, 1992. Nga një radio të vogël në vitet e para të jetës së tij, Skemat e programit me programin e vet të prodhimit të vetëm disa orë në ditë dhe audible vetëm në disa pjesë të komunës Shiroki, RSB tani transmeton 24 orë në programin e ditë, i cili deri në 15 orë (7-22) të folurit pjesë . Programi transmeton në tri frekuenca të ndryshme – 92.7, 93.1 dhe 102.3 MHz – me dëgjohet në fushën e Perëndimit, Hercegovina-Neretva dhe të HBC, dhe nëpërmjet internetit (me kullim) mund të dëgjohet në të gjithë botën. I gjithë programi ditën krijon dhe zbaton një duzinë të punësuar me kohë të plotë të gazetarëve, menaxherët dhe teknikët, me mbështetjen e një pjesë të vogël të bashkëpunëtorëve, dhe në plan të parë janë të hapura telefonike-ins nga dëgjuesit, raportimin jetojnë dhe, sigurisht, muzikë, e përditshme transmeton veçanta. Radio Shiroki Brijeg është e vendosur në ndërtesën e Qendrës Kulturore kroate, Sheshi, Gojko Susak, në qendër të Shiroki Brijeg.

Radio Shiroki Brijeg adresa faqen zyrtare është www.radiosirokibrijeg.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations