Radio Rujnica

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio fokusohet në një lloj të veçantë të programeve të radios ai bëhet pak i mërzitshëm për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së variacionit dhe duke e kuptuar këtë Radio Rujnica filluar udhëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës me lloje të ndryshme të radios programet.
Radio Rujnica adresa website zyrtar është www.radiorujnica.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations