Radio Rama 88.8 FM

Info koment Stacione raport
Radio Rama 88.8 FM is originally a full-time live station very popular through Prozor, Bosnja dhe Hercegovina. Radio Rama ka transmetuar në ajër dhe në internet nga Prozor, Bosnja dhe Hercegovina. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga muzikës laike.
Radio Rama 88.8 FM adresa website zyrtar është www.radio-rama.info

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations