Radio Mir Medjugorje Postaja

Info koment Stacione raport

Radio Mir Medjugorje Postaja 101.5 është një transmetim Radio stacion nga Medjugorje, Bosnja dhe Hercegovina, sigurimin lutja Programin nga Kisha e Shën. James dhe Medjugorje, përfshirë rruzaren, Holy Mass and Adoration. Faqja zyrtare e Radio Postaja Mir Medugorje është www.radio-medjugorje.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations