Radio Otvorena Mreza

Info koment Stacione raport

Radio Network Open në varësi të Sarajevës, Bosnja përveç Hercegovinë është një nga stacioni i përbashkët audio. Radio Otvorena Mreza ndaluar buffering audio përveç programeve për mënyrë të barabartë gjatë gjithë rrjedhës së ajrit, përveç në internet. Dikur ajo është vetëm një stacion radio stacione merr 24 / 7 24 orë jetojnë në internet. Radio Otvorena Mreza drejtuar gjithashtu plane të ndryshme audio consistantly për se burrat dhe gratë e të gjitha një kohë të gjatë. Radio Network Open adresa website zyrtar është otvorenamreza.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations