Radio Osvit is one of the most popular radio stations broadcasting from Bosnia. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur lartë 40 dhe muzika pop. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Official website of Radio Osvit iswww.radioosvit.com
Radio Osvit
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Osvit ]