Radio Östra Luka

Info koment Stacione raport

Radio Ostra Luka është një nga më të radio stacioneve të njohura të transmetimit nga Bosnja. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur këngë pop. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Radio Ostra Luka ështëwww.ostraluka.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations