Radio Love Story

Info koment Stacione raport

Jetojnë 24/7 Radio Ljubavna Prica ka llojin e programeve që janë të dedikuar ndaj preferencave të dëgjuesve të tyre të dëshiruar. Shfaqja mëngjes e radio fillimit me stilin e tyre origjinal që tërheq dëgjuesit ndaj programeve të tyre radio nga fillimi i ditës.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radioljubavnaprica.eu

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations