radio grumbull

Info koment Stacione raport

Lidhur me programet e Radio Kopice ata janë të rregulluar në një mënyrë të tillë në mënyrë që çdo dëgjuesit e këtij radio dashur merr llojet e programeve që preferon prej tyre. Kjo e bën Radio Kopice një radio shumë i angazhuar wth programet e saj në bazë të dëgjuesit e tyre shije, reagime dhe preferencat e tyre të vlefshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiokopice.com

Facebook: radiokopicebih

Gjuhe: Bosnian

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations