Radio Herceg Bosna

Info koment Stacione raport
Radio Herceg Bosna është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Herceg Bosna transmeton në më të madh Bjelasnicë, Bosnja dhe Hercegovina zonë dhe më gjerë. Radio Herceg Bosna japë më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Radio Herceg Bosna adresa faqen zyrtare është www.rtv-hb.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations