Radio Feral

Info koment Stacione raport

Radio Feral ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. lajme dhe muzikës pop mund të dëgjohet. Radio Feral adresa website zyrtar është radio-feral.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations