Radio Dusa Krajine

Info koment Stacione raport
Radio Dusa Krajine është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Bosnje-Herz. Radio dhe shpirti-site Krajina u krijua në 2012th 25 06 me qëllim për Krajisnici që janë të shpërndara në të gjithë rreth shokut botë, për ruajtjen e kulturës, tradita dhe besimi i popullit tonë.
Radio Dusa Krajine adresa faqen zyrtare është www.dusakrajine.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations