Radio Dobre Vibracije

Info koment Stacione raport

Radio Dobre Vibracije është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Bosnja dhe Herbz. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur afrikane Muzikë, Hip Hop, Reggae rreth orën. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online.
Faqja zyrtare e Radio Dobre Vibracije është www.rdv.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations