Radio Carsija

Info koment Stacione raport

Radio Carsija është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Bosnje-Herz. Radio Carsija është 4 vjeç, dhe ofron pop tradicionale muzikë popullore. Qëllimi Radio Carsija është për të sjellë vendin më pranë dëgjuesve Bosnje, sepse shumica e tyre jetojnë larg nga vendi ku ata kanë lindur. Radio Carsija është stacioni i parë radio private në Bosnje-Herz. Radio Carsija adresa faqen zyrtare është
radiocarsija.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations