Radio Bratunac

Info koment Stacione raport

Vënia shumica e përpjekjeve për të zgjedhur dhe të luajë këngët që janë kryesisht tërheqëse për dëgjuesit e zonës lokale dhe ndërkombëtare. As the radio plays top class music based on the preferences of their listeners its really easy for Radio Bratunac to cater for a more broader range of audiences with their programs and songs selection.

Radio Bratunac official website address is www.xat.com/Radio_Bratunacc

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations