top logo
Radio Bosnja është stacioni më i famshëm në internet radio në Bosnje. Radio Bosnja është një gjuhë boshnjake në internet radio stacioni. Radio Bosnja transmetim 24 orë lloj të ndryshme të muzikës më të reja boshnjake nga atje vet stacion radio. Radio Bosnja themeluar në 29 Nëntor, 2011.
Adresa e internetit zyrtare Radio Bosnja është radiobosnia.com.au
Radio Bosnjë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Bosnjë ]