Radio ASK Ilidza

Info koment Stacione raport

Radio ASK Ilidza është një stacion radio transmetimin boshnjak nga Ilidza, Bosnja dhe Hercegovina. Ky stacion radio luan muzikë të rritur bashkëkohore 24 orë live online. Ky stacion radio është një nga stacionet më të popullarizuara të radios në këtë vend në mesin e njerëzve.
Faqja zyrtare e Radio ASK Ilidza është www.radioask.co.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations