Radio Abeceda

Info koment Stacione raport

Radio Abeceda ofron mos ndaluar përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës njëzet e katër orë. Hip hop, Urban, Underground mund të dëgjohet. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Radio Abeceda adresa website zyrtar është abeceda-radio.com Themelimit të tyre në 13 korrik, 2009.

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations