Radio 8 Sarajeva

Info koment Stacione raport

Programi i Radio 8 është menduar kryesisht për qytetarët e Kantonit të Sarajevës, pavarësisht nga mosha, përkatësisë etnike apo fetare dhe orientimi politik. Programi ynë, e cila përfshin kulturore / udhëzues artistik përmes kryeqytetin e Bosnjës dhe Hercegovinës, i shkurtër, ofrojnë informacion të qartë, vibracionet pozitive, dhe lajme flash, të destinuara për të gjithë shikuesit dhe një audiencë që e duan dhe i binden radio. Favore 70% brendshme dhe muzikë nga rajoni. Ne të kthehet në vendin e fronit, neglizhuar disi, dhe gjithmonë në mënyrë të njohur pop Sarajevë dhe BH – Skena termi muzikë. Mbështetje e madhe dhe të sigurojë forca të reja muzikore nga Bosnja dhe Hercegovina dhe rajoni. Ne ndjekim kurs dhe muzikë botërore skenën. Ne kujtojnë evergreens të gjitha zhanret e muzikës cilësi, dhe të mbajnë gjurmët e tendencat e reja muzikore, aq të kënaqur që të privohet edhe dashamirët e kërkuar e zvuka mirë. Dobro Mirë se vini!

Radio 8 Adresa website zyrtar i Sarajevës është radio8.ba

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations