Rrjeti Open serbe

Info koment Stacione raport

Open Rrjeti serbe është një stacion radio live online transmetimin nga Pale, Bosnja dhe Hercegovina. Ky stacion radio është i famshëm për të luajtur këngë popullore 24 orë live online. Faqja zyrtare e Rrjetit hapur radio United serbe është www.radio-osm.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations