Novi Radio Bihaç

Info koment Stacione raport

Novi Radio Bihac është një stacion radio live online transmetimin nga Bosnja dhe bimëve. Ky stacion radio gjithmonë luan rok dhe pop muzikë 24 orë live online. Ky stacion radio është një nga stacionet më të njohura në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave.
Faqja zyrtare e Radio Bihac është www.noviradiobihac.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations