Nes Radio

Info koment Stacione raport

Nes Radio është një stacion radio popullor transmetimin nga Bosnja dhe bimëve. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës si News, Talk dhe Pop këngët 24 orë live online. Kjo është një nga radio kanaleve preferuar në mesin e brezit të ri të këtij vendi.
Faqja zyrtare e Nes Radio Bosnjës është www.nesradio.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: / /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations