Radio Zenica

Info koment Stacione raport

Një shumë e luajnë, kështu që zgjidhni me kujdes çdo këngë! bëjnë muhabet, dhe kur vjen puna, atëherë ne e dimë se çfarë ju doni të dëgjojnë! Rregullisht shpërblehet na mori në makinë, në punë, në shtëpi, në gatishmëri, Muzika është pasioni ynë, por ne jemi aty sa herë që keni nevojë për ndihmë. Veprimet e rregullta mbështetje të rëndësishme për komunitetin! rinemo për të gjetur se çfarë po ndodh rreth jush, por mos hekur me tema të vështira që nuk ju interesojnë. Përveç hitet më të mira, bëjnë lajme lokale, reklama punë dhe konkurse!

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.narodni.ba

Email: info@narodni.ba

FaceBook: Narodni.ba

Cicëroj: @narodniradiobih

Instagram: narodni.934

Gjuhe: Bosnian

Numri i kontaktit: +387 62 553 222

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations