National radio Tuzla

Info koment Stacione raport

Radio Tuzla është një programe moderne radio formatuar në përputhje me nevojat e dëgjuesve lokale. Nisur në fund të verës 2018. në Tuzla, kur ne zgjerimin e zonës së shërbimit të pothuajse të gjithë Tuzlës kantonin ku jemi gjithnjë e më popullore. National dëgjuar në Tuzla radio, Živinicama, Lukavac, Banovici dhe Graçanicë në frekuencë 93.4 fm dhe të dëgjuar vetëm hitet popullore.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.narodni.ba

Email: info@narodni.ba

FaceBook: Narodni.ba

Cicëroj: @narodniradiobih

Instagram: narodni.934

Gjuhe: Bosnian

Numri i kontaktit: +387 62 553 222

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret:

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations