Koprivljanski Radio

Info koment Stacione raport

Koprivljanski Radio është një radio stacion i famshëm që luajnë këngë popullore 24 orë live online. Ky stacion radio është transmetuar nga Bosnja dhe Herbs. Kjo është një nga stacionet më të popullarizuara të radios në këtë vend. Faqja zyrtare e Koprivljanski Radio është www.koprivljanskiradio.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations