BN Radio

Info koment Stacione raport

BN Radio është zgjedhja Stacioni i njerëzve online dhe radio FM. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. BN Radio transmeton në më të madh Bijeljina, Bosnja dhe Hercegovina zonë dhe më gjerë. BN Radio ofron më të mirë të Folk specialist, Më i lartë 40 Programet. Faqja zyrtare e BN Radio është www.radiobn.net

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations