Big Radio 2

Info koment Stacione raport
Big Radio 2 është një stacion radio muzikë dhe transmetimin nga Banja Luka, Bosnja dhe Hercegovina. Big Radio 2 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të Hits Euro, Më 40 / Pop Muzikë. Big Radio 2 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë. Big Radio 2 Adresa zyrtare e internetit është www.bigradiobl.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: / /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations