Radiodëgjoni Banjaluka

Info koment Stacione raport

Radiodëgjoni Banjaluka është fillimisht një Pop me kohë të plotë, Stacioni Rock shumë popullor me Bosnje-Herz. Radiodëgjoni Banjaluka ka transmetuar në ajër dhe në internet nga Banja-Luka, Bosnjë-Herz. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë Pop, Shkëmb.

Radiodëgjoni Banjaluka adresa faqen zyrtare është www.banjalukalive.com

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

Zhanret: /

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations