Ash Radio

Info koment Stacione raport
ASI-Online është një përzierje e veçantë e argëtimit, Lajm dhe flisni tregon me një kthesë globale. Shfrytëzimi i internetit. Asy Radio janë në gjendje të vërtetë span globit dhe trokitje e lehtë në një shumëllojshmëri të gjerë të komuniteteve online. Jo vetëm që ne kemi një audiencë interaktive për shfaqjet tona, ne mund të trokitje e lehtë në talentet e komuniteteve të mëdha në internet.
Asy Radio adresa e internetit zyrtare është www.asi-online.org

Vend: Bosnja dhe Hercegovina

loading...

Bosnia and Herzegovina Radio Stations

Popular Stations