Stereo 97

Info koment Stacione raport

Stereo 97 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Stereo 97 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Stereo 97 Adresa zyrtare e internetit është www.stereo97.fm

Vend: Bolivia

Zhanret: / /

loading...

Bolivia Radio Stations

Popular Stations